Joäo Ferreira Nunes a l’ESAB

Fotografia del Castillo de Silves Hillside

Castillo de Silves Hillside, de Estudos e Projectos de Arquitectura Paisajista, Lda. Joäo Ferreira Nunes. Silves (Portugal). Font: http://www.construible.es

“Temps i Paisatge” és el títol de la conferència que impartirà Joäo Ferreira Nunes el proper dimecres dia 13 de juliol a les 18:00 hores, amb la col·laboració de l’APEVC (Associació de Professionals d’Espais Verds de Catalunya) i l’ESAB (Escola Superior d’Agricultura de Barcelona).

En aquest acte tindrà lloc la presentació del Monogràfic dedicat a aquest reconegut arquitecte i paisatgista portuguès que edita la revista Paisajismo.

Joäo Ferreira Nunes és soci fundador i President de PROAP, Estudi d’Arquitectura del Paisatge conformat per un ampli equip multidisciplinari de professionals. És responsable de la direcció estratègica, executiva i tàctica de les tres oficines internacionals: Lisboa (Portugal), Luanda (Angola) i Treviso (Itàlia). Desenvolupa el disseny conceptual i creatiu de PROAP i defineix l’orientació estratègica dels processos d’investigació.

Imparteix classes l’Institut Superior de Agronomia de Lisboa des de 1991. Actualment també imparteix classes a l’Institut Universitari d’Arquitectura de Venècia, Universitat Politècnica de Milà, Universitat Politècnica de Torí, Facultat d’Arquitectura Ludovico Quaroni de la Universitat de Roma “La Sapienza” i la Facultat d’Arquitectura de l’Alguer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s