tv3 estrena “Boscos”

Comencem l’any amb la bona notícia de l’emissió d’un nou programa de divulgació ambiental. “Boscos” és un programa d’uns 25 minuts de durada que presenta les diferents tipologies de bosc de la geografia catalana, tot passejant amb el Dr. Martí Boada.

A cada nou capítol es donen a conèixer les característiques ecològiques de cadascun dels boscos representats (extensió, espècies d’arbres i plantes que l’integren o fauna salvatge que hi viu) i la dimensió social (feines forestals, matèries primeres, font d’energia o alimentació) avui i en el passat.

Al llarg d’una passejada, el nostre divulgador es va trobant diferents personatges que viuen o en viuen del bosc. Pastors, agents forestals, carboners, científics, excursionistes o boletaires, entre d’altres, ens permetran descobrir la relació que els humans mantenim amb el bosc.

El biòleg Miquel Rafa presenta la secció “Sabies que…?”, on tradueix al llenguatge col·loquial alguns dels tecnicismes i conceptes que apareixen al llarg del capítol.

A més, els aspectes que depenen de la producció, com la caràtula, les fitxes d’espècies o el muntatge, estan molt cuidats.

Us ho recomano. “Boscos” és una oportunitat per apropar-nos a la vida, la història i l’ecologia dels boscos de Catalunya de manera senzilla i entenedora. Si ho voleu comprovar poseu tv3 els dissabtes a les 20:20 hores o entrant al lloc web de tv3.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s