Qui som?

El patrimoni natural més destacable a Catalunya és, sens dubte el dels boscos de muntanya. Aquests són espais amb alt valor ecològic als que l’home ha estat vinculat al llarg de la història. Els jardins, en canvi, tot i representar un hàbitat per ells mateixos, són enclavaments amb gran interès històric i botànic, que sovint tenim molt a prop de casa.

A naturepolitan us proposem que camineu amb nosaltres al llarg de diferents itineraris divulgatius, per espais naturals i jardins urbans. Per fer-ho no cal tenir una formació o preparació física especial, ja que els camins per on passarem són de baixa dificultat i us ho expliquem tot de manera senzilla i entenedora.

naturepolitan us connecta amb la natura a través d’itineraris de diferent durada on, a més de gaudir de l’entorn, fem breus aturades per revelar-vos alguns dels secrets relacionats amb curiositats botàniques o amb utilitats i usos tradicionals de les plantes que trobem. Amb nosaltres podeu descobrir arbres monumentals i vestigis humans com pous de glaç o ermites amagades, identificar fauna a través dels seus rastres, escoltar algunes llegendes, passar una bona estona i molt més.