Qui us acompanya?

Josep Uroz, divulgador mediambientalJosep A. Uroz, Divulgador ambiental fundador de naturepolitan, Tècnic Superior en Gestió i Organització dels Recursos Naturals i Paisatgístics, guardonat com autor del millor projecte de la IV edició dels premis “Sostenibilitat i Innovació de Catalunya” i membre de l’AIP “Asociación para la Interpretación del Patrimonio”.

Ha col·laborat com a instructor en cursos de formació de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya, supervisant col·leccions al Jardí Botànic de Barcelona i inventariant i redactant plans de gestió forestal al Consorci Forestal de Catalunya.

Col·labora amb WWF/Adena des de fa més de 20 anys i està vinculat amb el món de l’excursionisme des dels anys noranta a través del Centre Excursionista Molins de Rei, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el Centre Excursionista de Catalunya i l’Associació Catalana de Meteorologia. Col·labora en la divulgació del patrimoni natural a través de diverses publicacions com la revista “Excursionisme” el “Butlletí del CEM” o l’enciclopèdia “Història Natural dels Països Catalans”.