Heu de saber que…

Cal adaptar el vostre calçat i roba, al terreny que anem a visitar, així com als factors climatològics. Per exemple: aigua si fa calor, paraigües o capelina si hi ha risc de pluja, roba d’abric si fa fred, etc.

No tots els jardins que visitem són adaptats a discapacitats. Consulteu-nos, si voleu saber si la visita comentada transcorre per un jardí adaptat.

naturepolitan us recorda que cal ser respectuós amb l’entorn, amb la resta de participants que ens acompanyen en l’activitat i amb els altres usuaris de l’espai. També us preguem de complir amb les normes d’ús dels espais naturals o jardins que visitem plegats.

 Reserves

Consulteu-nos la disponibilitat de la data que us interessa. Si es donguessi el cas de tenir programada una activitat diferent, naturepolitan us informarà sobre les dates disponibles per realitzar-la, o suggerir-vos alternatives.

Tingueu en compte de reservar amb un mínim de 48 hores d’antelació a l’inici de les visites o itineraris que tinguem programats. Recordeu de fer efectiu, almenys, el 50% de l’import de l’activitat contractada. naturepolitan us indicarà com podeu efectuar el pagament. La resta es liquidarà a la fi de l’activitat.

Tota la informació referent a l’activitat reservada (punt de trobada/inici, com arribar-hi en transport públic o privat, serveis a la zona, entre d’altres) us ho farem arribar per correu electrònic o telèfon.

Cancel·lacions

naturepolitan us retornarà la meitat de l’import pagat a compte si cancel·leu la vostra reserva, almenys 4 dies abans de la realització de l’activitat. Per exemple, si heu reservat una activitat que costa 10€ i heu pagat 5€ a compte, us en tornarem 2,5€. Qualsevol comissió bancària resultant d’una devolució per cancel·lació anirà del vostre compte, pel que aquesta us serà restada de la de l’import de la devolució. Un cop passat aquest dia (menys de 4 dies abans de la celebració de l’activitat reservada), no s’efectuarà cap devolució per cancel·lació.

naturepolitan es reserva el dret de suspendre l’activitat contractada, si considera que les condicions meteorològiques no són les adequades per dur-la a terme.

El criteri per suspendre una activitat per causes meteorològiques es basa en el mapa d’avisos publicat diàriament al web del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Així, naturepolitan, es reserva el dret a suspendre l’activitat si la comarca on aquesta es celebrarà està marcada el dia anterior a la seva celebració al mapa d’avisos del SMC en color taronja (perill meteorològic alt) o en color vermell (perill meteorològic molt alt). En cap cas, naturepolitan, considera motiu de suspensió d’una activitat la pluja, la neu, el fred o el vent, sempre que no es consideri pel SMC o pel propi guia, d’una magnitud tal que posi en perill la integritat física dels assistents.

Per tant, naturepolitan podrà suspendre l’activitat des de 24 hores abans al seu inici, atenent als pronòstics publicats pel Servei Meteorològic de Catalunya i, excepcionalment, durant la celebració d’aquesta (en cas d’empitjorament o canvi sobtat del temps). Ens comprometem a comunicar-vos-ho, utilitzant els mitjans que hagueu posat al nostre abast, tan aviat com sigui possible.

En cas que naturepolitan suspengui l’activitat per raons meteorològiques, o per no arribar a un nombre mínim d’assistents, es proposarà la celebració de l’activitat a una altra hora o en un altre dia. En cas que preferiu el retorn de la quantitat pagada, naturepolitan us en retornarà l’import íntegre.

 Responsabilitat

Les visites comentades a jardins i itineraris guiats per espais naturals que proposem des de naturepolitan són de nul·la o baixa dificultat i no suposen “a priori” cap perill per la integritat física dels assistents. No obstant, naturepolitan facilitarà prèviament, informació als assistents sobre el grau de dificultat i perills que hi puguin existir, especialment en les activitats realitzades en el medi natural.

Tot aquell que contracta el nostre servei de visita guiada o itinerari comentat és responsable de la seva seguretat i de la dels menors d’edat (si n’hi han) que vagin al seu càrrec. En tot cas, els assistents eximeixen el guia de naturepolitan de qualsevol responsabilitat en cas d’accident abans, durant o després de la realització de l’activitat contractada.

 Política de privacitat

Les dades personals que ens faciliteu en demanar-nos informació o fer reserves, s’utilitzaran exclusivament per respondre les vostres consultes, realitzar les vostres reserves i, si esteu d’acord, fer-vos arribar les propostes de naturepolitan. En cap cas aquestes dades seran utilitzades amb cap altre finalitat ni seran cedides a tercers.